@maze consulting erbjuder BikeFit, personliga träningstjänster inom olika konditionsidrotter (cykling, löpning, triathlon, skidåkning m fl), vi gör löpanalyser, utföra tester i kondition, styrka och rörlighet och tar fram indiuviduella träningsprogram. Vi har kunden i fokus och främjar en långsiktigt hållbar utveckling av kundens träning. Vi strävar efter att vägleda kunden till en balans i livet mellan jobb, träning och familj. Vi vill bygga långsiktiga relationer och mål tillsammans med kunden. Vi tror på att personliga relationer och ett stort engagemang är nyckeln till framgång för båda parter.

Vilka är vi?

Mattias Zetterstrand är licensierad personlig tränare inom konditionsidrott (numera Tränarakademin), diplomerad löpcoach och diplomerad testledare på Konditionsidrotts PT utbildning på Bosön i Stockholm. Mattias är uppvuxen på en gård utanför Nyköping i Sörmland och är utbildad till Agronom. Innan han bestämde sig för att satsa helhjärtat på konditionsidrott, har han bl a arbetat med forskning och som sakkunnig både i den statligt och privata sektorn nationellt och internationellt. Idrottsmässigt har han testat på många olika idrotter men fastnat för konditionsidrott. Som ung höll han på med utförsåkning, ridning, volleyboll, kampsporter, löpning och orientering och på senare tid landsvägscykling.  På meritlistan finns bl a 14 Vätternrundor (allt mellan 6:57 och 12:50h), två Svenska Klassiker, New York Marathon, tre Amatör VM i cykel och två SM-medaljer i cykel. Men, någon IronMan har inte blivit av än...

Utöver träningsverksamheten erbjuder Cecilia Zetterstrand Jarl kvalificrade ekonomiska konsultationer; såsom redovisning, bokslut, deklarationer och bolagsbildningar. Cecilia har tidigare arbetat som auktoriserad revisor och är idag redovisningschef. Cecilia är också en hängiven konditionsidrottare med bl a en tjejklassiker, en Svensk Klassiker och New York Marathon på meritlistan.

IMG_9835-2
Licenser, utbildningar och certifikat
Lic_ PT_MZ
Mattias VT18 Licensierad PT 2
Diplomerad_Testledare
Mattias_PT_VT18_Lopcoach
EREPSmembership2021
licensierad-personlig-tranare-mattias-zetterstrand-10224
TrainingPeaks-University-Certyificate
Certifikat-Level-1-Coach-TP
Certificat TP Power Certification 2 (kopia)
Certifikat TP power and data (kopia)
Skärmavbild 2020-10-19 kl. 16.40.48
Skärmavbild 2020-10-19 kl. 16.39.18